ARIS REŠETKE DOO ARIS REŠETKE DOO est. 2014

O nama

ARIS REŠETKE DOO je jedna od najspecijalizovanijih kompanija na srpskom tržištu za proizvodnju i distribuciju metalnih rešetki, gazišta i ograda za industrijsku upotrebu, kao i delova metalnih konstrukcija, pružajući kompletana rešenja na polju industrijske upotrebe rešetkastih gazišta u Srbiji, regionu Balkana i šire.

Pozicionirani smo u Temerinu (kancelarije i proizvodni pogon) i posedujemo svu potrebnu opremu, infrastrukturu i znanje za dizajn, proizvodnju i montažu industrijskih rešetkastih gazišta i ograda, kao i delova metalnih konstrukcija.

Naša glavna orijentacija je da postanemo najpouzdaniji i najbolji izbor svojim kupcima kroz pružanje servisa koji u potpunosti odgovaraju njihovim zahtevima, konstantnu obuku svojih zaposlenih u cilju odgovora na zahteve tržišta, kao i prodajnu politiku koja je fleksibilna u pregovorima i modelima da se shvate sve obaveze nastale iz jednog zahteva za našim proizvodom

Misija

Naš cilj je proizvedemo sigurnu, ekonomičnu i izdržljivu rešetku ili ogradu koristeći jedinstvene kompetencije u građevinskoj industriji, pomažući pri tome našim kupcima da budu bezbedno „povezani“ našim proizvodima.

Vizija

“Sigurniji i pouzdaniji način građenja” – četiri reči kao suma onoga za šta se zalažemo i čemu težimo, naše obećano dato u svetu u kojem poslujemo. Mi kombinujemo naša znanja i udružujemo ih sa onima koje naši kupci poseduju, kao i sa svim drugim zainteresovanim stranama kako bismo delili ideje i inspiraciju i time kreirali najbolja, održiva, često i inovativna rešenja. Posvećeni smo stvaranju proizvoda koji čine pozitivnu razliku u građevinskom segmentu, stalno u potrazi da poboljšamo kvalitet životnih ili radnih prostora naših klijenata, dajući na taj način svoj pozitivan doprinos poboljšanju života danas.