Aris rešetke

Iako svrstana u mala i srednja preduzeća, kompanija se već u prvim mesecima rada pozicionira kao proizvođač metalnih rešetki, ograda i gazišta za industrijsku upotrebu, sa pretežno izvoznom delatnošću, i glavnom orijentacijom da postane najbolji izbor svojim kupcima, nudeći im kvalitetan proizvod, povoljne cene i odlične rokove isporuke.

Konstantnim obukama zaposlenih, strategijom prodaje, u kojoj dominira fleksibilnost u pregovorima i razumevanje za potrebe kupaca, kompanija se pozicionira i na domaćem tržištu.

Tehnički kvalifikovano osoblje proizvodi različite tipove proizvoda od rešetke, koristeći uvozni repro-materijal:

Presovano-varene rešetke (TIP A)

Presovano rešetke (TIP B)

Prolazne rešetke (TIP C)

Stepenici

Ograde i kapije

Šahtovi

Sabirni i odvodni kanali

Praktična primena pomenutih proizvoda moguća je u naftnoj industriji, termo i hidroelektranama, prehrambenoj industriji (silosi, skladišta, magacini), sportskim objektima, građevisnskoj industriji, putnoj mreži, industriji cementa, mobilnoj telefoniji i mnogim drugim delatnostima.

Glavni moto naše kompanije je da osigura zdrave radne uslove i mogućnost za produktivan život svojim zaposlenima, razvijajuči sredinu koja je u harmoniji sa prirodom, vodeći posebno računa o zaštiti radnika na radu i zaštiti životne sredine.